ROSTER
Netherlands


Buurman - BE

Booking territory: Netherlands

In tijden waar Nederlandstalige muziek weer hoge ogen gooit, brengt ook Buurman een nieuwe plaat uit. De Limburgse band rond Geert Verdickt, een troubadour van uitzonderlijke soort, timmert aan de weg sinds 2008. Buurman bracht enkele heel knappe platen uit. Rocky komt altijd terug (2008), Mount Everest (2010), De kus in ruil voor een koninkrijk (2014). Ze werden allen op lovende recensies onthaald. Een lach en een traan, humor en pijn zijn verweven binnen de nieuwste plaat Dans en Dwaal. Buurman brengt als het ware filmische muziek, waarbij de teksten beelden oproepen die teruggrijpen naar de dagelijkse beslommeringen in het leven. Geert en zijn band vertelt dus een verhaal van en over u en ik. Is onze eigenlijk conclusie.

Dans en Dwaal is een heel bijzonder meesterwerk geworden, van een uitzonderlijk talentvolle troubadour die je meesleurt in 'zijn' verhaal. Vaak weemoedig, soms met een hoge dosis relativering. Maar steeds met die onderliggende boodschap. Wat er ook mis gaat in het leven, het komt allemaal goed als je maar volhoudt. Buurman doet het weer! Is dan ook onze ultieme eindconclusie.

Buurman scoorde in Belgie meerdere radiohits met 'London Stansted', 'God, Ik en Marjon' en ‘Zoals Koffie Hoort Bij Opstaan…'.

YT: https://www.youtube.com/watch?v=4ye2u3HZ63c
W: http://www.buurman.be/site/
F: https://www.facebook.com/BUURMAN-34340077579/?fref=ts
I: https://www.instagram.com/buurman_geert_verdickt/


"Buurman brengt als het ware filmische muziek, waarbij de teksten beelden oproepen die teruggrijpen naar de dagelijkse beslommeringen in het leven."


Buurman Foto Credits: Charlie De Keersmaecker
Daan - BE

Booking territory: Netherlands

OVER ZIJN NIEUW ALBUM: DAAN NADA

Et maintenant, que vais je faire? Goeie vraag. 3 jaar geleden bracht ik het nogal symphonische “Le Franc Belge” uit. Na die plaat wilde ik even geen audiokinderen meer. 25 jaar songs schrijven, zo’n 250, en tussendoor 1500 optredens, elke dag wakker worden met ’n kip zonder kop agenda in ’n zelfverzonnen ratrace. Ik heb er hard van genoten, veel van geleerd, het met al m’n passie gedaan, en zou het meteen opnieuw doen, maar het is ook wel topsport, en, m’n burn-out als grafisch vormgever op m’n dertigste in gedachten, herkende ik de signalen van een artistiek accident waiting to happen.

Dus, hoog tijd om na te denken, back to basics, uitzoomen. En net in die fase constateer je (praktisch dan) dat je eigenlijk niet meer moét razen, dus geen hits meer moet schrijven, het enkel nog moet doen als je er een - nog te definiëren - nood aan hebt. Ik keek altijd gefascineerd naar wat wielrenners doen de minuut nadat ze de finish gehaald hebben. Maar ik stelde me geen vragen over wat ze de avond daarna voelen. Nu wel.

Ok, terug naar af dan. Waar was het spelplezier waarmee ik ’s nachts op ’n viersporencasette de embryo’s voor m’n debuutplaat “Profools” maakte? of de complete experimentele vrijheid die we met Dead Man Ray hadden? Al die opwindende fases hadden veel te maken met ’n volledige zorgeloosheid, geen verwachtingen, niets te verliezen, een fijne zelfverzonnen therapie. Maar de hobby werd ’n Ding Op Zichzelf, een statuut, een carrière. mm. Ik klaag niet, maar hoe reapproprieer je je die initiële intimiteit?

By getting lost. Jezelf terugtrekken in het niets. Toen m’n mindlike vriend fotograaf Peter De Bruyne me voorstelde om samen verloren te gaan lopen in de anonieme vlaktes van Catalonie, was ik meteen verkocht. Hij met ’n camera, ik met ’n gitaar en laptop. In een streek waarover zelfs Lonely Planet geen woord over rept. De totale leegte. Snikheet ook. Zo zalig om samen in een vreemde synesthesie op zoek te gaan naar plekken die zowel visueel als muzikaal inspirerend waren. En tegelijk te kunnen discussieren over de vruchten van de dag, Peter die m’n demo’s beluistert, ik die zijn beelden inadem. De soundtrack en de statische film samen geschreven. Het landschap werd zo de weirdste opnamestudio waarin ik ooit heb gewerkt, en ik zàg de muziek in 360 graden rond me.

De eerste reis werden we vergezeld door een ploeg van Canvas, wat resulteerde in een heel vreemde scheppingsdocumentaire, De Nada, die een mooi beeld geeft van hoe we daar werkten. We zijn nog twee keer teruggekeerd, want thuiskomen was telkens een kater. Ik was toen geen album aan het maken, het gevoel te kunnen componeren in zo’n landschap was op zich al de grootste kick. Eenmaal thuis was het afkicken, met als enige troost het luisteren naar de instrumentals die ik in Spanje had opgenomen. Spontaan kwamen meteen alle moods van die reizen terug, en begon ik teksten, thema’s en zanglijnen te horen, waardoor ik het gevoel langer kon vasthouden en kristaliseren.

Ondertussen werd het hier lente, en onvermijdelijk zomer, en lukte het beter en beter om in m’n homestudio, op het platteland, de exctase die ik in de spaanse natuur had beleefd verder uit te werken. Mijn buurman Stef Van Alsenoy, een ervaren audiomaniak, stelde me voor om de opnames in handen te nemen, en me te coachen om er volwaardige songs van te maken. Wist ik veel dat Stef een genadeloos ijzeren hand had, en me vanaf de eerste zangtakes op mijn plaats ging zetten. Geen effect, geen acteerwerk, geen tremelos, geen poppy franjes, kortom; geen alles waar ik mezelf normaal achter verstop. Een hard en confronterend werkproces, maar nodig. Stef’s verdienste is vooral dat hij de puurheid van de oorspronkelijke opnames heeft bewaard, en me als zanger gepushed heeft om trouw aan m’n eigen naakte intimiteit te blijven.

Tekstueel heb ik de gewoonte te schrijven over dingen die gaan komen. Met deze plaat niet. Het landschap en de afstand dwongen me om dit moment en dit gevoel vast te leggen. What you see is what you get. Het loslaten van controle (Nontrol) of de liefde voor het gebrokene (Damaged Goods), het ongrijpbare (Blurred), het onwillig kwetsen (WrongHeart, Bala Perdida) en het proberen goed te maken (Forever Man), de grip op de dingen (Wheel) of het gebrek eraan (Tempation) of het besef dat je dat alles niet kunt vasthouden (King Of Nothing).

Muzikaal was het een subtiele uitdaging; zoveel mogelijk de oorspronkelijke, solo, sfeer houden. We hebben het geluk gehad om geniale vrienden muzikanten hun ding te laten doen. Maar vooral Stef, die als sounddesigner z’n opnames van de derde reis, waarbij hij zelf meegereden was, magistraal heeft verwerkt in songs als Temptation, Friend, en ook zeer geraffineerde arrangementen aan oa Fermavida en Wrong Heart heeft toegevoegd, snapte onze spaanse koorts.

Soit, je maakt platen niet voor jezelf, maar deze toch ’n beetje - en ik ben een blij man.

Daan.

YT: https://www.youtube.com/user/daanlefrancbelge
W: www.daan.be
F: https://www.facebook.com/DAANofficial"Muzikaal was het een subtiele uitdaging; zoveel mogelijk de oorspronkelijke, solo, sfeer houden."
Isolde - BE

Booking territory: Netherlands

We kennen Isolde als trouwe drumster en muzikante bij DAAN en tal van andere projecten. Na jarenlang side woman te zijn, kreeg Isolde meer en meer zin om zelf een band samen te stellen, te gaan zingen en muziek te schrijven.

Ze startte ongeveer 4 jaar geleden haar soloproject Isolde et Les Bens, waarmee ze oorspronkelijk nostalgische Franse en eigenzinnige Engelse covers bracht. Er volgde al snel een EP met 5 eigen songs (L'Inconnu – Isolde Et Les Bens, 2014, Coucou Records). Isolde speelde met haar fantastische muzikanten overal te lande en bouwde zo een sterke live reputatie op.

We zijn nu enkele jaren verder en tussen haar muzikale avonturen door componeerde en realiseerde Isolde haar langverwachte full album.

In juni mochten we kennis maken met “Les Belles”, een eerste single waarin we reeds Isoldes zoetgevooisde stem en liefde voor rijke orkestratie horen. Het album “Cartes Postales” verscheen op 20 oktober 2017.

Als componist en auteur, zangeres, drummer, vibrafoniste en bezieler van het hele project bewijst Isolde dat ze een onafhankelijke vrouw is met zin voor initiatief, iemand die haar dromen najaagt. Ze liet zich daarbij omringen door haar fantastische 'Bennen' en producer Jeroen Swinnen.

Live speelt Lasoen nog steeds met haar vertrouwde ‘Bens’ aan de instrumenten, al heet haar soloproject voortaan gewoon Isolde.

YT: www.youtube.com/watch?v=hnhIkgKAOAk
W: www.isoldeetlesbens.com
F: www.facebook.com/isoldelasoen"Isolde overtuigt op Carte Postales zeer als zangeres. Ze vertelt verhalen en doet dat met zoveel expressie en gevoel dat je aan haar lippen hangt."


Foto credits: Piet Stellamans
Nele Needs A Holiday - BE

Booking territory: Netherlands

An extraterrestrial researcher slash reality TV star comes down to earth to explore the greatest mystery in the universe. Love Yeah, the new record by Nele Needs A Holiday, is an interplanetary and unromantic concept album about that theme of themes: Love.

Alien Nele comes from Pelgium, a small planet orbiting star Trappist-1. The Pelgians don't understand what all the fuzz is about, so they send Nele to find out what Love is. Nele keeps her home planet posted by writing short, melodic rapports, on Earth known as songs.

Nele has great zeal for her job. In other words: she falls in love constantly. This results in an album that talks about all aspects of love, even those aspects lovers would hate to admit, going from dubious romances over sickening heartbreak to that point where you just can't stand the other part of your couple anymore.

With a keen eye for detail Nele sings about how Love on Earth works. Her lyrics are spot-on: it's funny cause it's true. Nele Needs A Holiday says it like it is, and is not afraid of putting herself in a rather unflattering perspective doing so.

On stage, Nele is accompanied by six hyper talented women directly imported from the dark side of the moon, a ballroom dress space suit, and a whole galaxy of all possible emotions. Concerts are streamed live to every corner of the cosmos. Many an alien is having a great laugh.

You can read the full story behind the album here: http://www.neleneedsaholiday.com/wholewafflelove

YT: https://www.youtube.com/user/NNAHoliday
W: http://www.neleneedsaholiday.com
F: https://www.facebook.com/NeleNeedsAHoliday
I: https://www.instagram.com/neleneedsaholiday
iT: https://itunes.apple.com/be/artist/nele-needs-a-holiday/id435950677?l=nl
SP: https://open.spotify.com/artist/1BCRY2szkW4oM4aOFSRDLQ
SC: https://soundcloud.com/neleneedsaholiday
Last.fm: https://www.last.fm/music/Nele+Needs+A+Holiday"With a keen eye for detail Nele sings about how Love on Earth works."
RAMAN. - BE

Booking territory: Netherlands

RAMAN is a band with raw emotions, no nonsense guitar sound and melancholic instrumental intermezzo’s. Their Pure Rock 'n Roll, with always one step in the Blues and Roots and on top the high-end voice from frontman Simon Raman grabs you from the first tone and exactly that strong live appearance will keep your unconditional attention till after the performance.

Their sound and music started somewhere in the Ghent slums as an inspiration by frontman 'Simon Raman’. Together with drummer ‘Bernd Coene (Reena Riot, Mapuches, The Blues Vision) and Bassplayer ‘Jasper Peter’ they emerged as a Trinity with sensitive dynamic and intense tracks. The Back to Basic attitude of this power trio will guarantees you a raw but soul full night that brings memories back to older souls like: Chris Whitley, Jeff Buckley and Triggerfinger, sometimes acoustic, sometimes electric but always straight from the heart.

RAMAN already proofed their talented live presence by winning the Ghent Music award ‘Jonge Wolven’ in 2016, during the 'Student Rock Rally 2017’ the audience nominated them as the public’s favorite and in that same year they could call themselves winner of the East Flanders Rock Concours ‘Oost.Best’. Meanwhile they shared the bill with bands like Faces on TV, Flying Horseman, Compact Dick Dummies, Pavlove, Portland………

In 2018 The N9 music club in Eeklo became their musical house as ‘artist in residence. Maturity and their Ghent value was perpetuated by the presentation of the 1st laureate during the prestige ‘Karen Vernimmenprijs’. At this present time, RAMAN is recording their debut EP with well known producer and sound engineer ’Staf Verbeeck’, something to keep an eye on………… To Be Continued.

YT: RAMAN. - Maestoso | RAMAN. - Without Whiskey
W: www.ramanmusic.com
F: facebook.com/RAMAN.theband/
I: instagram.com/ramanmusicofficial


“This band does have the Sound and the songs but above all a real frontman with Simon Raman..."
The Smiths Presumably - BE/UK

Booking territory: Netherlands

The Smiths Presumably are a tribute band to The Smiths and Morrissey, one of the most influential bands of all time and ‘the Real and Proper Poet Laureate’.

They play The Smiths and Morrissey classics powerfully, authentically, passionately from ‘This Charming Man’, ‘Panic’ and ‘There Is A Light That Never Goes Out’ to ‘Suedehead’, ‘Everyday Is Like Sunday’ and ‘First Of The Gang To Die’.

The allure of Morrissey and The Smiths remains very high, as the excitement around the rerelease of The Queen Is Dead and the Morrissey biopic England Is Mine shows. Most modern indie-rock bands have been heavily influenced by The Smiths.

Morrissey-aficionado Jürgen Wendelen has been charming and convincing fans worldwide since 2005 with an accurate and engaging show, first in The Smiths Indeed and now in Morrissey Indeed. His voice, looks and dance moves come eerily close to that of the legendary British crooner in his prime.

SC: Morrissey Indeed on Soundcloud
YT: Morrissey Indeed's channel
F: facebook.com/TheSmithsPresumably
I: instagram.com/thesmithspresumably/


“Wonderfully accurate, tear-inducing brilliance. A musical time machine"
Mercury Rising - BE/FR

Booking territory: Netherlands

With over twenty ‘Platina’ and/or ‘Golden' worldwide hits, Queen is one of the most successful popbands the world ever faced. Founded in the seventies by Freddy Mercury, Brian May & Roger Taylor, Queen is known for their musical versatility, layered musical arrangements, harmonious songs and there strong live performances. Freddy Mercury had an unseen voice range of four octaves. His extraverted stage personality and his explosive performances were extraordinary in every possible way.

MERCURY RISING takes the audience to the heyday of Freddie Mercury & Queen! Their biggest hits “I want to break free”, “Don’t stop me now”, “Bohemian Rhapsody”, “Killer Queen”, “Now I’m not here”, “Barcelona"….are not missing. Singer; William Neo easily matches the vocal range of Freddie Mercury, therefor Neo was invited personal as a soloist for the London Symphonic Orchestra and recorded with Johnny Halliday and Sylvie Vartan, both well respected and known French musicians.

A Classical Opera singer (Soprano) accompanies Neo during the great duet performances as “Barcelona” Backing vocals and string section will raise this show to a higher level with a very classical sound and this all is backed up with a 4-piece rockband.

MERCURY RISING puts the crown on the rich oeuvre of Freddie Mercury & (God save the) QUEEN!

W: Mercury Rising Homepage
YT: Mercury Rising on youtube
F: facebook.com/mercuryrisingqueen/
I: instagram.com/mercuryrisingqueen/


“A unique homage based on the life and succes of Freddy Mercury & Queen."
Boskat - BE/NL

Booking territory: Netherlands

b] [ɔ] [s] [k] [ɑ] [t] / BOSKAT

Substantive: All-round Rock duo with a mental all-in-one Rock & Roll-minded guitarist+vocalist+bassist backed-up by seemingly Martin Garrix’ little brother on drums. It only takes 2 people to make 1 BOSKAT!

Verb: to produce catchy rock songs with unexpected urban grooves and virtuosity. BOSKAT brings you back to those (Punk) Rock days which you’ve all been trying to forget. Less thinkin’, more rockin’!

Similar to: RATM, Royal Blood, Rise Against, Jimmy Eat World, Sum 41,...

YT: Youtube.com/watch?v=DyY7_VxrcR0
YT: Youtube.com/watch?v=STxgXv7YB5s
F: Facebook.com/boskatofficial/
I: Instagram.com/boskatofficial


“It only takes 2 to make 1 BOSKAT."
BeNeLux


Randy Hansen - USA

Booking territory: BeNeLux

Surprisingly there is someone who is able to impersonate amazingly exactly the original guitar sounds of Jimi Hendrix: Randy Hansen. But that’s not enough: When Randy is singing you get the feeling that Jimi’s still alive. The combination of the nearly perfectly imitated voice and art of singing and the way he uses to play the guitar let Randy become the reincarnation of Hendrix. It’s unbelievable! Randy Hansen is also born in Seattle/Washington/USA, like Jimi Hendrix. Randy `lives` Hendrix – you can’t call him a cover artist. Playing together with the members of Jimi’s original Experience band for a several times, he became an important part of the Hendrix family. Randy Hansen is quite a whirlwind on stage and casts his spell on his audience. At the age of twelve Randy listened to the Hendrix album „Are you experienced“ for the first time which blew him completely away and made him playing the guitar and sing the way Jimi Hendrix did. Being popular in USA, he already was on tour with some famous musicians and bands. Francis Ford Copolla was so enthusiastic about Randy that he fit in his sound in the film „Apocalypse Now“. In the meantime Randy is successful all over Europe as well and became a real cult figure.

YT: www.youtu.be/H5hwDgxcZic
W: www.randyhansen.com
F: www.facebook.com/RandyHansenOfficial"When Randy is singing you get the feeling that Jimi’s still alive."
The Brew - UK

Booking territory: BeNeLux

THE BREW, hailing from the northern english coastal town of Grimsby are unique with their brand of modern Rock with psychedelic touches and they step back onto the scene with their new album, "Shake The Tree". Over the course of a month they crafted ten songs that comprise this sixth album that has effectively outgrown any comparisons.

Straight forward Rock n' Roll music and a Jason Barwick on top of his game! „Shake The Tree“ is is an open invitation to do just that until the fruit falls down, to take matters into your own hands, in short an ode to life and living itself. THE BREW have long proven that big stages are right up their alley, their steadlily growing fanbase, the so-called brewligans, can look forward in excitement to these songs getting the live-treatment. But foremost. THE BREW embody paradox opposites it seems. They are young veterans, equipped with the enthusiasm of newcomers.

YT: www.youtube.com/watch?v=2I-d-sqI2oI
W: www.thebrewuk.com
F: www.facebook.com/thebrewofficial
I: www.instagram.com/thebrewofficial
T: www.twitter.com/TheBrewUK"The Brew are unique with their brand of modern Rock
with psychedelic touches"
Port Noir - SE

Booking territory: BeNeLux

In November 2011, Andreas "AW" Wiberg (drums), Love Andersson (vocals, guitar), and Andreas Hollstrand (guitar, backing vocals) decided to meet up in a rehearsal room in their hometown Södertälje, outside of Stockholm, Sweden. They were all tired of playing music with people lacking the same level of ambition and wanted to create something new and fresh. Something beyond musical boundaries and invisible frames. “If we were to pick a specific genre or sub-genre people might get a twisted picture of what we're playing. We're experimenting with different kinds of genres all the time, most of it can be categorized within “rock” but we want others to decide what they think they're listening to, whether it's metal, rock, funk, soul or any other genre for that matter. We always keep our doors open to try something new, and that's been our vision since day one. ”The first result, created during this very first meeting was the galvanic “Sun dè Man”, released accompanied with a music video via the internet, proudly and confidingly saying: “Hello, here we are!” Little did they know by then, who would be among the first people to applaud!Just a week later, an e-mail from Anders Fridén, singer of Sweden's biggest metal export In Flames and main man behind the label Razzia Notes, hit the band’s inbox, where he commented on “Sun dè Man” as being one of the greatest songs he had heard in a very long time and a few weeks later the band was signed to Razzia Notes. In 2012, PORT NOIR started recording “Puls” at Dugout Studios in Uppsala together with Daniel Bergstrand (Meshuggah, In Flames, Devin Townsend, Soilwork etc), the single “Tide” resulted in airplay on Swedish national radio, and “Puls” was released in September 2013 to massive media acclaim including a nomination for the “Breakthrough of the Year” award at the Bandit Rock Awards. Since their formation, PORT NOIR worked hard to establish themselves on the live circuit by supporting In Flames, Karnivool, and others, playing Metaltown Festival in Gothenburg (Slipknot, Korn, Ghost, Meshuggah etc), headlining shows all over Sweden plus two European tours as well as turning heads at the 2015 edition of Euroblast festival in Germany resulting in an invitation to come back this year. With recording duties again being handled by Daniel Bergstrand, yet at a small mountain village in southern Spain instead of their native Sweden, PORT NOIR's new album “Any Way the Wind Carries” is another bold statement of a band that defies pigeonholing in favour of embracing a vast array of influences and distilling these into smartly arranged, concise songs. Emotive and dramatic hooks, grooving and heavy riffing, atmospheric synths reminiscent of classic 80’s flicks, and Andersson’s passionate vocals make songs like the title-track, “Earth”, “Onyx”, “Diamond” or “Come What May” intense and inventive rock tracks that never lose a sense of the eerie. Euroblast kindly mentioned this about the band: “Sweden`s freshest mixture of Muse meets Cult Of Luna meets Dregd, Agent Fresco and a ton of other awesome influences. They will grace your ears with their dark, fuzzy, electronica-enriched post rock anthems.”PORT NOIR aim to tour with the latest album release and you can definitely expect to hear and see more of these guys in the future. They know exactly where they are, and where they're headed. This is just the beginning!

YT: www.youtu.be/QFMAJwVnqLY
W: www.portnoir.com
F: www.facebook.com/portnoirofficial
I: www.instagram.com/portnoir
T: www.twitter.com/portnoir"We're experimenting with different kinds of genres all the time"
iamthemorning - RUS

Booking territory: BeNeLux

Iamthemorning is an independent chamber progressive band originated in Russian city St. Petersburg in 2010.

The core and permanent line-up of the band consists of mere piano (Gleb Kolyadin) and vocals (Marjana Semkina). In times iamthemorning performs as an acoustic duet. However, for the most live performances and occasional recordings band sometimes uses — in various combinations — sessional guitar, bass-guitar, drums, string quartet, and number of rather unconventional instruments including harp. As the cofounder of the band, Gleb, has a classic music education, he takes a great care knowing that all of the listed above are also with the conservatory background. In fact this precise worrying with music quality became a band motto quite from the beginning.

The songwriting is rather rich with metaphorical layers: it references Shakespearean poetry, images and a sign of modern culture, visual aesthetics of Pre-Raphaelites and at the same time adopts nearly every significant musical achievement of a progressive rock genre, connotating with the kind of Porcupine Tree, Philip Glass and Kate Bush, musically and lyrically.

For a careful listener the songwriting of Iamthemorning vocalist Marjana tends to describe these deep emotional places, where ones go when overwhelmed with the reality of the world. On the contrary of what might have been thought, there isn’t just «sadness, loneliness and pain» in Iamthemorning’s lyrical field; there are beauty, happiness and hope too.

YT: www.youtu.be/ju_Oe2o3FPk
W: iamthemorningband.bandcamp.com
F: www.facebook.com/iamthemorningpageFor a careful listener the songwriting of Iamthemorning vocalist Marjana tends to describe these deep emotional places, where ones go when overwhelmed with the reality of the world.
The Danny Giles Band - UK

Booking territory: BeNeLux

There was a time when rock didn’t really care what anyone thought of it, the ethos wasn’t about sales or award ceremonies, it didn’t fit into lots of sub-categories and it represented a firm deviation from whatever was considered the norm - it was something different, free-spirited and fresh.

The DGB is a marriage of classic and modern musical values; tipping its hat to the past, living in the present and looking towards the future - combining great songs, a great sound and stunning musicianship, all wrapped up in a modern formula. The trio of Danny Giles (Guitar & Vox), Pat Garvey (Drums) & Jon Chase (Bass) bring you their brand of full-blooded rock with a twist of blues, gospel and soul, spiriting a no nonsense attitude & paying very little, if any attention at all to any of the boundaries placed before them.

Having spent four years touring, playing to festival audiences and playing packed out club dates all over Europe, the band decided it was time to make a debut record. Deals were offered from the UK, Europe and from as far as the U.S. but the band decided they would pull in their own resources and fund the project independently whilst building a team of influential and equally passionate people around them.

Taking a break from touring, the band went into four weeks of intensive rehearsals and pre-production in late Autumn of 2013, and went in to record their debut album towards the end of September at Stronghold Studios, England.

Produced by Pat Garvey, engineered by Gez Walton, and mastered by Ray Staff at Air Studios, London, their much anticipated debut album “MORE IS MORE” hits the streets and World Wide Web in 2014 on Power of Three Records and The Dairy Presents respectively.

Britain has a dynamic new rock trio, one that has cut it’s teeth and is ready to sink them in, and having raised what amounts to a small army of followers with their fierce work ethic over the last few years, The D.G.B are ready to take on the world and all that comes with it!


W: www.thedgb.co.ukThe DGB is a marriage of classic and modern musical values; tipping its hat to the past, living in the present and looking towards the future
Pain Of Salvation - SE

Booking territory: BeNeLux

Legendary Swedish progressive metal band Pain of Salvation is preparing to release their long-awaited new album “In the Passing Light of Day” for Inside Out Music on January 13th, 2017. Returning to their much praised heavier sound, Pain of Salvation is once again poised to shake the progressive world to its core with their syncopated rhythms, glorious melodies, and intensely personal themes. Certainly, the question on the minds of thousands of fans right now is whether Pain of Salvation can continue to uphold their reputation as innovators and trailblazers in some of the most unique music ever composed, and in the face of obstacles that would have broken most bands along the way.

Pain of Salvation has been different from its inception. “I wanted a name that meant something, a name that was more than a cool expression. For me, Pain of Salvation has the meaning of balance.” Daniel Gildenlöw’s words strike true for more than just the name of this renowned progressive metal band. Pain of Salvation has always been about more than just music; more than just the pleasure of the beat and groove. Their music has always been more about raw human experiences, riveting tumultuous stories, and shades of good and evil. These things are cloaked in dark, progressive polyrhythms and challenging syncopations, brilliantly darkened keys, percussive muscle, and conceptual album structures. The band has a sound that is completely and uniquely their own; a recipe that is recognizable from the very first note: a big serving of enigmatic metal, a side of alternative, a dash or two of progressive rock, and lyrics that will rip your heart from your chest.

W: www.painofsalvation.com
F: www.facebook.com/painofsalvation
T: www.twitter.com/thebestofpain"The band has a sound that is completely and uniquely their own; a recipe that is recognizable from the very first note..."
Riverside - PL

Booking territory: BeNeLux

2017 must be a better year. And we have to come back to life. But we won't, unless we come back to the stage... so it is our great pleasure to inform you that Riverside will go back to playing live this year.

After two very special evenings in February, which, for obvious reasons, are going to be unique and one of a kind, we have planned two legs of a special "Towards the Blue Horizon Tour". The first one will begin in April and May. The second one will start in the autumn and we'll visit more European countries.

During "Towards the Blue Horizon Tour" we will play in a new live line-up with a guest guitarist who will make our music sound the way it should, not only because he's a great musician but, most of all, because he's got the kind of modesty and humility about him which has always been very important to us on stage. Additionally, we're going to present a lot of compositions which we have not played live before. Our concerts will also be filled with emotions we haven't felt before. Together with you, we want to dive into this and make each composition sound more mighty than ever.

We're becoming a different band, more mature, more serious, more experienced. Piotr is gone, but he will always be with us and we are still a live band. Which we're going to prove soon during our "Towards the Blue Horizon Tour". Remember, "This is not the end, this is not the time.”

YT: www.youtu.be/poAk9XgK7Cs
W: www.riversideband.pl
F: www.facebook.com/Riversidepl
I: www.instagram.com/riversideband.pl"Together with you, we want to dive into this and make each composition sound more mighty than ever"
The Tightropes - NL

Booking territory: BeNeLux

The Tightropes are a steaming blues driven funky-ass trio, and they know how to play! “I jam, therefor I am” would be an appropriate second name for the band: their live performances are packed with on-the-spot improvised pieces of soul. This is supplementing their strong songs from their 2016 release ‘Burnout’, and earlier work.

The band’s playing style is in the same tradition as The Jimi Hendrix Experience, Cream, or any other power-trio from that era. However, the band added a spoonful of deep funk a la Sly or Meters to this concept, which gives rise to their characteristic sound and vibe.

These boys are a force to be reckoned with, and their joy of playing together is bound to put a smile anyone’s face.

YT: www.youtube.com/watch?v=OOYCej5k9HI
W: www.thetightropes.com
F: www.facebook.com/thetightropes
I: www.instagram.com/thetightropes"The Tightropes are a steaming blues driven funky-ass trio, and they know how to play!"
Hundred Seventy Split - UK

Booking territory: BeNeLux

‘Hundred Seventy Split’ is an exciting, high energy Blues/Rock power trio showcasing the combined talents of Leo Lyons on bass, Joe Gooch on guitar/vocals, and Damon Sawyer on drums:

The band was formed in 2010 by bassist and ‘Woodstock Legend’ Leo Lyons who, along with Alvin Lee, was a foundingmember of the band 'Ten Years After'.

Joe Gooch also played with TYA from 2002 to 2013 replacing Alvin Lee as guitarist/vocalist.

Leo and Joe resigned from 'Ten Years After' at the end of 2013.

Record/DVD/Vinyl releases are: The World Won’t Stop’ (2010). ‘Live From The Rock Hall DVD (2011). 'HSS' (2014). 'The Road' (2015). 'Tracks' (2016).

The last two releases made the Amazon, Germany top ten new Blues CD charts, the highest position reached being#1

The band has toured extensively building a strong fan base of new fans as well appealing to TYA fans. HSS rocks right out of the box playing TYA classics alongside new material in their live shows.

YT: www.youtube.com/user/HundredSeventySplit
W: www.hundredseventysplit.com
F: www.facebook.com/Hundred70Split
I: www.instagram.com/hundred_seventy_split"‘Hundred Seventy Split’ is an exciting, high energy Blues/Rock power trio showcasing the combined talents of Leo Lyons on bass, Joe Gooch on guitar/vocals, and Damon Sawyer on drums."
Living Room Heroes - NL

Booking territory: BeNeLux

The Living Room Heroes, ’New Orleans’ Southern Soul Rock Quartet from the Netherlands. On the 2018 CD release, (Butler Records) ‘Welcome to the Circus’ they once again manage to create an atmospheric mix that goes from sweet to uplifting and energetic, from raw and sleazy to melodic and virtuoso, but always true and deeply intense.

YT: https://www.youtube.com/watch?v=jgQTy-2OIbE
W: www.livingroomheroes.nl/
F: www.facebook.com/LivingRoomHeroesband
I: www.instagram.com/livingroomheroes"Visiting a Living Room Heroes show is a day well spent"
MoLowda & The Humble - USA

Booking territory: BeNeLux

Known for their progressive song writing and energetic live performances, MoLowda & The Humble‘s beginnings were in the beer-soaked basements of Philadelphia.

Following the release of their first full length album in 2013, the trio, consisting of Jordan Caiola, Shane Woods, and Nate Matulis began playing venues throughout the city.

After experiencing the high of multiple sold out hometown shows, Mo Lowda took their act on the road and began consistently touring the country. Their 2016 sophomore release, ‘Act Accordingly’, was a short and sweet embodiment of the band’s natural progression; refining their already formidable sound.

Following that release, Jeff Lucci stepped in as the new bassist, bringing his unique songwriting and tasteful use of effects pedals into the mix.

On the heels of several pre-sold out shows in major markets already this year, Mo Lowda is on pace for 150+ dates throughout the US in 2018, in support of their upcoming Full-Length entitled “Creatures”.

YT: www.youtube.com/watch?time_continue=14&v=VeqkmotpPIw
W: www.molowda.com
F: www.facebook.com/MoLowda
I: www.instagram.com/MoLowda"Known for their progressive song writing and energetic live performances, MoLowda & The Humble‘s beginnings were in the beer-soaked basements of Philadelphia."
Thorbjørn Risager & The Black Tornado - DK

Booking territory: BeNeLux

They’ve been one of Denmark’s leading musical export products for many years now. And even though people in many of the 21 countries where this band has played still don’t know how to pronounce the singer’s name, or how to label the music, their popularity just keeps growing. And the sold-out sign is frequently hanging on the doors, and web sites, of the clubs where they are booked.

Some of the key factors behind their success are continuity, originality, friendship - but of course the most extraordinary thing about them is Thorbjørn’s voice, which has caused writers round the world to use all kinds of comparisons and expressions. But of course there is only one way to really get an impression of it: through your ears!

And since this band keeps releasing new albums, posting new live videos on their web page and on Facebook, and playing at countless clubs and festivals, it’s not so difficult to get exposed to those amazing vocal chords of Mr Risager.

But he is strongly dependent on his tight band, where only two members have been exchanged since the start in 2003. Even though Thorbjørn writes most of the songs, the arrangements which give them that typical Risager sound are molded and shaped in the band’s rehearsal space at Vesterbro, in the heart of Copenhagen. Their horn arrangements are free from clichés, and another specialty is the dynamic way that many of their songs are built up, from an intro with only a few instruments and a naked voice, to a full blast which almost sweeps you off your feet (yes, they are the Black Tornado!)

YT: https://www.youtube.com/watch?v=_ZSxYhtnqaI
W: risager.info
F: www.facebook.com/ThorbjornRisagerAndTheBlackTornado/
I: www.instagram.com/thorbjornrisager_blacktornado/“This guy is a singer’s singer, but maybe born too late, because if he had been doing this job in the ‘50s and ‘60s and lived in the USA, surely he would be a legend by now."


Europe


Diggeth - NL

Booking territory: Europe

Grap your Lynyrd Skynyrd, Black Sabbath & Metallica albums out of your collection, blend them en enjoy the Result: DIGGETH!

This kick ass 3-piece band does give a complete new meaning to “Metal-‘n-Roll” with their brand new album Gringos Galacticos. The explosive mix of different genres results in an impressive “bleep” in your ears and smile from ear to ear.

The east part of Holland (Achterhoek) has a fine soil for guitar bands, the tale goes that the water there contains traces of Blues, Rock-’n- Roll and Heavy Guitar Rock.

To deliver more than a great show, it takes hard labour, practice and experience. The “beard-men” of Diggeth do understand that basic fact very well, they toured and played from 2004 up to the present, all over Europe, leaving an astonished audience behind.

Intense touring brought them opening slots to a fine selection of respectable bands such as: Michael Schenker, Exodus, Megadeth, Slayer, Karma To Burn, Soulfly, Sacred Reich and just recently, for Motörhead’s Phill Campbell And His Bastard Sons.

Between all this live exposure the band worked on their 3rd full-length album, entitled Gringos Galacticos, which will be released February 1st 2019 on Pt78 Records. A first taste are Worship The Sun and the most recent single; Keep On Diggin’, both accompanied by stunning, artistic videoclips. These songs will literally lift you from this planet. Diggeth is ready to bring this live experience to you! But the real question is, are you ready?

YT: https://www.youtube.com/watch?v=rbjRvXkTeoA
W: www.diggeth.com
F: www.facebook.com/Diggethmusic/
I: www.instagram.com/diggeth/


"‘Gringos Galacticos’ with Fabulous hooks, and off beat progressive rock at its finest!"

Mike Plume - CAN

Booking territory: Europe

Mike Plum: Born in Moncton New Brunswick, Canada. May 28 – 1968.

Mike Plume is combining the more anthemic elements of John Mellancamp with the visceral snarl of Steve Earle and the musical sheen of Tom Petty, Mike Plume is a true standout in an all too crowded roots rock idiom

1996's Jump Back Kerouac; this album won the band an ARIA nomination for Best Pop/Light Rock Artist on Record.

In 1997, our third album, “Simplify”, and our fourth album “Song and Dance, Man” are released and the band starts to sell out shows all over Western Canada. The “Song And Dance, Man” album was a critics top 10 pick of the year along with ‘OK Computer” by Radiohead.

“Simplify” sold almost 18,000 copies while, “Song and Dance, Man” went on to sell 25,000 units off the stage. We made our first trip across the Atlantic for a tour of Holland, Belgium and Germany.

Mike Plume is an impressive balance of mature songwriting and youthful exuberance. Everything taken into consideration, the level of tunefulness and unrestrained energy makes Mike Plume a n act must see…

YT: https://www.youtube.com/watch?v=I5fMIGnGce8
W: http://mikeplume.com
F: https://www.facebook.com/yeahthatmikeplume"Mike Plume is combining the more anthemic elements of John Mellancamp with the visceral snarl of Steve Earle and the musical sheen of Tom Petty"

Ænima - BE

Booking territory: Europe

Four musicians whose hearts beat as one in the polyrythmic clockwork of Tool's music, accompanied by a first-class sound-engineer, and a visionary Special Fx-guy.

Blood, sweat and ongoing rehearsals to polish and shine their skills since 2015.

Primarily, a Rock band who are in awe of the great music of Tool. Set out to share the love for this music with the audience.

We not only play Tool-songs as close to the original as possible, but also try to give you a total experience with great sound, and visuals.

All of this has only one purpose: to give you a night to celebrate great music!

W: www.aenima.band
YT: www.youtube.com/watch?v=J-QtF4VZYp4
F: www.facebook.com/Aenima.band
I: www.instagram.com/aenima_a_tool_tribute"A Belgian Tribute-Band for the famous progressive metal/rockband Tool!"

The Cards - UK/US/NL

Booking territory: Europe

The Cards are a brand new international blues/rock power trio and they’re coming soon to a town near you.

Featuring founding & current member of Britisch Heavy Metal Godfathers Saxon, Paul Quinn - UK (guitars & Harmonica) alongside American rock & jazz singer / former sideman to Udo Dirkschneider and Dors Pesch; Harrison Young - US (Vocals & Bass). Rounding off the trio is dutch drum sensation, Koen Herfst – NL (Drums & background vocals), preferred drummer of dance music god Armin van Buuren as well as several other well known rock and metal outfits.

Their Self-titled debut album was released on 18 January, 2019.

W: www.thecardsofficial.com
YT: youtu.be/oZSMyzGkNUQ
F: www.facebook.com/thecardsofficial
I: www.instagram.com/thecards_official/"The best cards are still up their Sleeves, but they will be revealed soon!"

Made in Purple - BE

Booking territory: Europe

One of the most well known and best sold live records ever is ‘Made in Japan’ by Deep Purple.

And lets be honest in their most succesfull line up; Gillan, Glover, Lord, Blackmore and Paice produced an iconic double live album, recorded on three sold out Deep Purple shows in Osaka and Tokyo. Produced by Martin Birch and recorded with the Rolling Stone Recording mobile studio. Recorded and released in 1972.

Highway Star, Child in Time, Smoke on the Water, The Mule, Strange kind of woman, Lazy and Space Truckin’ where performed live. In 1998 the original release was remastered and three more songs (also performed live in Japan) where added: Black Night, Speed king and Lucille. This album was a very important tool in the ongoing worldwide popularity and solid star status Deep Purple gained up till today.

Made in Purple does have a clear mission: Bringing this magic album live in its full glory and passion, with respect to the original sound, solo’s and songs they will perform a full 90 minute magic live experience.

Made in Purple is a project from four more then experienced session and live musicians (teachers at Conservatorium Ghent and Brussels) and a flamboyant vocalist (Jesus in the musical Jesus Christ Superstar). Passion, Enthusiasm and influenced by the 70ties hard-rock virus these musicians are going back to the roots, Nostalgia, the technical challenge to perform this album live and off course the plane old stage fun are the engine for this ambitious project. The Album ‘Made in Japan’ played in full, relive this magical masterpiece..Live…on the Spot, as it was in 1972……….

W: www.madeinpurple.com
YT: Made in Purple's channel
F: facebook.com/Made-In-Purple-109537487225134/
I: instagram.com/officialmadeinpurple/"Bringing truly the 70ties authentic Deep Purple Sound back alive!"

World


Donnerwetter - NL

Management: World Wide
Booking territory: World Wide

Donnerwetter plays psychedelic roots with the menace of punk. The Dutch quartet navigates between danceable film music , the grooving primal urge of garage bands and dark romantic moods. It is clearly not death but life itself snapping at their heels. Always searching for the thrill of the Donnerwetter Dopamine! The intense live shows sound as if Wilco, MGMT, White Denim, The Cramps, 16 Horsepower and Grizzly Bear together climbed on stage and captured Nick Cave as a ravishing front man.

PlatoMania: “Their kaleidoscopic rock hypnotizes, seduces and confuses.”

VPRO/3voor12: “Front man Rocco sings straight from the heart. You hear it, you feel it, you see it. Ballsy melancholy.”

W: www.donnerwetterband.com
F: www.facebook.com/donnerwetterband
I: www.instagram.com/donnerwetter_nl
T: www.twitter.com/Donnerwetter_NL"Their kaleidoscopic rock hypnotizes, seduces and confuses."


Photographs courtesy of Arifocus / Ariane van Ginneke.
Tricklebolt - NL

Management: World Wide
Booking territory: World Wide

Get ready for Tricklebolt’s very own 70’s inspired Hammond rock! The sound and songs of these eager youngsters will take you back to the days of Deep Purple, Uriah Heep, Led Zeppelin and Black Sabbath.
Or it might help you discover what you missed out on, that is, if your birth date - like theirs - lies way past those glory days....

Their newest Ep “Dawn”(released april 2016), contains a title “I don’t feel like talking”, wich may be considered the band’s device: Tricklebolt lets the music do all the talking, so what’s left to talk about? Music in generous amounts is the main ingredient they use to turn their no nonsense performance into a roaring and sizz’ling hot rock show that will grab you, every time.

YT: www.youtube.com/channel/UCZlB8ZS7uZpr2rjHNyDuXaw
W: www.tricklebolt.nl
F: www.facebook.com/Tricklebolt
I: www.instagram.com/tricklebolt
T: www.twitter.com/tricklebolt"The sound and songs of these eager youngsters will take you back to the days of Deep Purple, Uriah Heep, Led Zeppelin and Black Sabbath."
Fiona Brown - BE

Booking territory: World Wide

Singer/Songwriter, Belgium based and from Scottish Origine, Fiona Brown is inspired by roots, rock and soul music. Fiona Brown: "Finally I am writing and producing the music I have always wanted to."

Fiona Brown recently launched her first single ‘Wisdom’. Debut EP ‘Demons’, a collaboration with Staf Verbeeck (BRNS, Selah Sue, dEUS…), followed shortly after on December 5th 2016.

The songs on Demons are dreamy, dark at times, but also drenched in a search for freedom; artistical freedom to create something from scratch to finish. “It has always been my dream to make my own record. An EP on which I’d play and create everything myself. The process of turning an idea and a few lyrics to completely arranged songs was very challenging but I made it. And I’m so happy about it. "

At the end of 2017 Fiona started working with Neil Fraser (tindersticks). Playing together as a duo given them the opportunity to add more depth to the songs.

YT: www.youtube.com/watch?v=CsY64OMB7Ew
W: www.fiona-brown.com
F: www.facebook.com/fi0nabr0wn
I: https://www.instagram.com/_fiona_brown"The songs on Demons are dreamy, dark at times, but also drenched in a search for freedom..."
Sevens - BE

Booking territory: World Wide

Sevens has taught himself everything. From playing the guitar, piano, singing, producing, everything. He studies singer / songwriter at the well known music school of PXL-music. Here he found his own style, influenced by his idol Frank Ocean. His genre is R&B / Soul, but he gives it his own unique twist.

Since he met his producer Anders, Sevens’ music has noticably progressed. Anders received recognition for his collab with Bhavi. Their song Visa went viral. Currently, Anders is one of the most well known producers of Belgium. Sevens and Anders combine for a dynamic duo, and there seems to be no limitation to their imagination.

His live sound is similar to the recordings, a nice vibe with smooth soulful vocals. He can create a nice urban feel with his chill beats. Aside from that he can bring intimacy to his set with his acoustic renditions. These can really get you in your feelings.

His debut performance was at The Serre Hasselt, where he caught attention from his hometown, Hasselt. Soon after he performed at Genk On Stage 2019. His goal for 2020 is to gain more recognition in Belgium and possibly Europe by performing more often and consistently releasing singles. He’s planning on releasing his debut EP by the start of 2021.

W: Sevens | vi.be
SP: Sevens on Spotify
F: facebook.com/Sevens-416930579103507/
I: Instagram.com/thibautsevens/"A Bright Future Ahead."
Social Media